FAQ

 

Rejtési ötletek

 

Ezen a térképen geoláda rejtési tippeket találsz. Ötletet bárki szabadon beküldhet (ha nem szeretne rejteni), vagy felhasználhat egyet innen új geoláda elkészítéséhez (egy kis köszönetnyilvánítás az ötletgazdának biztos jól esik majd).

 

kék = ötlet; zöld = megvalósult ötlet; sárga = folyamatban lévő rejtés; piros = elvetett ötlet (alapértelmezetten nem látható réteg) Az egyes rétegeket ki- és bekapcsolhatod a bal oldali (korongok) ikonnál.

A térkép megjelenítése teljes képernyőn (ott praktikusabb böngészni)

 

A pontokra kattintva bővebb információt találsz róluk. Ha szeretnéd valamelyiket felhasználni, nincs más dolgod, mit kidolgozni a geoláda tervet. Ne felejts el engem értesíteni, hogy levegyem a megvalósult pontot erről a térképről (így más nem fog veled párhuzamosan ugyanazon dolgozni).

Ha szeretnéd felhasználni az egyik ötletet, légy kedves és jelezd azt Gyombinak! Ilyenkor átkerül az adott pont a megvalósult rétegre. A pontra neve, vagy sorszáma alapján tudsz hivatkozni (pl. #2). Illendő és erősen ajánlott egy ötlet felhasználása esetén annak beküldőjét - ha nevesítve van - megemlíteni az új láda oldalán.

Ha új rejtési ötleted van és szeretnéd azt is ezen a térképen látni, akkor írd le röviden a rejtési ötletedet, add meg hozzá a koordinátát és egy-két linket is mellékelhetsz. Fotó esetén legjobb, ha annak is csak a linkjét küldöd el. A rejtési ötlet beküldése önkéntes és önzetlen alapon működik.

Figyelem! Ezek csak ötletek más felhasználóktól. Felhasználásuk nem garancia arra, hogy a beadott ládaterv a moderáción is át fog menni. Illetve a rejtési szabályokat előtte mindenképpen tanulmányozd át!

A térkép a geocaching.hu oldalon kívül üzemel.

 

Rejtési ölteleteket szerkeszti: Gyombi, V_Gabor

Létrehozta: V_Gabor (szerkesztési hozzáférést tőle kérhetsz)

 

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]